Reklama

Design, który opowiada historię

Wejście wita kojącą paletą sage & sand, miękkim światłem i imponującą zieloną ścianą – żywym filtrem powietrza, który z miejsca zwalnia miejskie tempo. Meble i detale wykonano z materiałów z odzysku: stoliki z resztek sklejki, krzesła z przetworzonego plastiku, a talerze uformowano z pociętych płyt lastryko pozostałych po produkcji podłóg. Nawet filiżanki mają eko-rodowód – powstały ze skórek cytrusów i fusów kawowych.

Reklama

Kuchnia w rytmie natury

Doświadczony zespół kucharzy komponuje sezonowe menu, które zmienia się cztery razy w roku, a karta lunchowa – co dwa tygodnie. Warzywa, ryby i mięsa trafiają na talerze w najlepszym momencie swojego cyklu, dzięki czemu porcje są dopracowane, a marnowanie żywności zminimalizowane. To „farm to table” w praktyce: prosto, zdrowo i z szacunkiem dla lokalnych producentów.

Letni ogród w środku miejskiej dżungli

Kiedy temperatura rośnie, życie przenosi się do świeżo otwartego ogródka. Dyskretnie rozplanowana zieleń daje przyjemny cień, a wygodne krzesła zapraszają, by przeciągnąć poranną kawę aż do popołudniowego prosecco. Ogród pełni też rolę sceny – od kameralnych spotkań po wieczorne degustacje win w stylu „slow”.

Reklama

Ekologiczny manifest Veolii

Za projektem stoi Veolia, od lat promująca transformację ekologiczną. GreenTable Bistro to namacalny dowód, że odpowiedzialność środowiskowa może być źródłem przyjemności – dla oka, podniebienia i planety. Wpadnij na lunch, zaplanuj kameralny event albo po prostu odpocznij. Tutaj zrównoważony styl życia staje się naturalną codziennością – i smakuje wybornie.

Reklama
Reklama
Reklama