Reklama

Design, który opowiada historię

Wejście wita kojącą paletą sage & sand, miękkim światłem i imponującą zieloną ścianą – żywym filtrem powietrza, który z miejsca zwalnia miejskie tempo. Meble i detale wykonano z materiałów z odzysku: stoliki z resztek sklejki, krzesła z przetworzonego plastiku, a talerze uformowano z pociętych płyt lastryko pozostałych po produkcji podłóg. Nawet filiżanki mają eko-rodowód – powstały ze skórek cytrusów i fusów kawowych.

Reklama

Kuchnia w rytmie natury

Doświadczony zespół kucharzy komponuje sezonowe menu, które zmienia się cztery razy w roku, a karta lunchowa – co dwa tygodnie. Warzywa, ryby i mięsa trafiają na talerze w najlepszym momencie swojego cyklu, dzięki czemu porcje są dopracowane, a marnowanie żywności zminimalizowane. To „farm to table” w praktyce: prosto, zdrowo i z szacunkiem dla lokalnych producentów.

Letni ogród w środku miejskiej dżungli

Kiedy temperatura rośnie, życie przenosi się do świeżo otwartego ogródka. Dyskretnie rozplanowana zieleń daje przyjemny cień, a wygodne krzesła zapraszają, by przeciągnąć poranną kawę aż do popołudniowego prosecco. Ogród pełni też rolę sceny – od kameralnych spotkań po wieczorne degustacje win w stylu „slow”.

Reklama
Green Table Bistro
Green Table Bistro

Ekologiczny manifest Veolii

Za projektem stoi Veolia, od lat promująca transformację ekologiczną. GreenTable Bistro to namacalny dowód, że odpowiedzialność środowiskowa może być źródłem przyjemności – dla oka, podniebienia i planety. Wpadnij na lunch, zaplanuj kameralny event albo po prostu odpocznij. Tutaj zrównoważony styl życia staje się naturalną codziennością – i smakuje wybornie.

Reklama
Reklama
Reklama